Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd h4

Les animaux et la loi, articles visant plusieurs espèces
Victorhunda
Very Important Predator
Very Important Predator
Messages : 21924
Enregistré le : 10 Oct 2019, 21:00

Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd h4

Messagepar Victorhunda » 13 Jan 2020, 17:43

Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd h4

Image

Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут


















худ. фльм. Купитизабронювати. СЮЖЕТ Вн з дочкою дуть до татар. У бою коло матку боярина молодшого сина Захара Беркута захоплюють у полон. Його наречена Мирослава, Тугарева дочка, тка до жителв села й викрива батькв задум провести татар хнми землями. Жител громади влаштовують в ущелин пастку. Але за трагчних обставин разом з татарським вйськом гинуть два сини Захара Беркута.
"Усе найвищо якост з натуральних матералв": у Львов вдкрили виставку костюмв з фльму "Захар Беркут". 10. Коментувати. Фото: Ольга Васькв. Львв став першим мстом, де глядач побачили допрем'рний показ сторичного фльму "Захар Беркут" "Американськ актори були дуже здивован не лише високою якстю костюмв, а й декорацями. Наш костюми зручн - у них акторам було комфортно битися, здити на кон. Виконавець рол Захара Беркута - Роберт Патрк, був дуже задоволений костюмом, те, що використано у його створенн метал, шкра, хутро, натуральн тканини. Його вразило те, що ми будували декорац з природних матералв - дерева, камння, моху. Каже, що в Голлвуд вс декорац - пластиков".
Премра фльму "Захар Беркут" запланована на 10 жовтня 2019 року. "Океан Ельзи" записали псню "Перевал", що стала саундтреком до фльму "Захар Беркут". Про це йдеться на офцйнй сторнц фльму у Facebook. Читайте також: У Кив розпочалися знмання сторично бографчно драми "нший Франко". Святослав Вакарчук "сторя Захара Беркута та вдважних тухольцвце сторя про одну з головних речей у свтпро мужнсть. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей. Про ту саму мужнсть, що не раз всм нам допомагала подолати не один крутий по
Увйти Рестраця. Головна. Новини. Довдник. Дозвлля. Афша. Погода Захар Беркут (Кно Мама) (12+). Планета Кино, кинотеатр. улица Харьковская, 2. 16 жовтня. 12:00. Поки ще нхто не оцнював. Я рекомендую.
12+. ЗАХАР БЕРКУТ. Крана: Украна. Рк виходу: 2019 Вноч туди проникло клька мсцевих мисливцвбрати Беркути, як звльнили всх полонених. Бурунда був у лют, коли про це дзнався. Тепер вн вважа свом обовязком помститися кривдникамзнищити мсцев поселення. Зрадник Тугар Вовк розповв хану про секретну стежку, як пробратися до ворога та знищити х. Мсцев мисливц на чол з Захаром Беркутом абсолютно не хочуть знищення поселень, тому створили свй план, як зупинити монголв разназавжди. Мова дубляжу: укранська. Прем'ра в Кнопалац "Дружба":А в Вашем кинотеатре больше не существует Дня Зрителя? Даша, 14 МАНУ. Здраствуйте!
Трейлер фльму з'явився на Youtube-канал Group. "Захар Беркут"повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Фльм - велика коопераця разом з голлвудськими спвпродюсерами та акторами, а також з акторами з Монгол, Казахстану , власне, з Украни. Захара Беркута гра Роберт Патрк, який вдомий в усьому свт за роллю "рдкого термнатора" у фльм "Термнатор 2" У широкий прокат в Укран "Захар Беркут" режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна вийде 10 жовтня 2019 року. Читайте найоперативнш новини "МБ" у FacebookTelegram. Рейтинг
Кращий кандидат: жител Володимирця та Вараша зрадли участ Примака у виборах до ВРУ. . Вталй Примак пропону скасувати держадмнстрац в Укран.На його совст дв готов картиниодна (крм Захара Беркута) у виробництв. Швидше за все Войцешека взяли як досвдченого письменника, який мав справу з сторичним фентез. За його сценарм був знятий фльм Сторожова застава (2016), що збрав кардинально рзн реценз Дивитися онлайн анонсирующее вдео росйською не вийде, його ще нема. Фанатських оглядв з припущеннями теж. Поки можна подивитися картину 1971 року (укранською).
Продюсер картини "Захар Беркут" гор Олесов теж прокоментував вихд саундтреку, в тому числ зазначивши прекрасний акторський касткнематографств, як працювали над створенням фльму. "Псня стала головною частиною саундтрека фльму. До створення стрчки долучилися найкращ кнематографсти Украни, в ролях знялися найталановитш актори з усього свту.
Захар Беркут; Сойчине крилован Франко. — К. : Знання, 2018. — 239 с. — (Класна лтература). Захар Беркут вана Франка (1856—1916) — це повсть-легенда, повсть-притча про наших далеких предкв, як колись жили громадою у Тухольськй долин Карпатзавдяки винахдливост й вдданост спльнй справ змогли захистити вд поневолення монголамисебе,сусдн громади. Зображен у твор под — лише невеличка частка нашо стор, але наприклад ста зрозумло, як важливо для перемоги любити свй крайднатися, що так актуально для Украни сьогодн.
Творц сторичного екшену Захар Беркут презентували перший тизер стрчки. Фльм знмають режисери Ахтем Сетаблав та Джон Внн за мотивами повст вана Франка, повдомля прес-служба. Головну роль в картин викону американський актор Роберт Патрк, вдомий за образом головного лиходя у фльм Термнатор-2робота Т-1000. За сюжетом повст Захар Беркут, монгольська орда на чол з ханом Бурундою рухаться на захд, винищуючи все на свому шляху. Проте невеличка громада карпатських мисливцв пд кервництвом Захара Беркута ма свй план, щоб назавжди зупинити чисельного ворога. стор
Перший тзер епчно драми Захар Беркут. 8 Грудня, 2018, 13:44. Розсилка. ВДПРАВИТИ. Премра стрчки в Укран очкуться 10 жовтня 2019 року. Кностудя Group оприлюднила перший трейлер укранського сторичного художнього фльму Захар Беркут. Знмали його за мотивами однойменно повст вана Франка. Головну роль у стрчц викону американський актор Роберт Патрк-молодший, вдомий за фльмами Термнатор-2, Мцний горшок-2 та грою в серал Секретн матерали. сторя Захара Беркутапро кожного з нас. Вона змушу замислитися над тим, що ми робитимемо, коли наш спосб ж
ПEРЕДПРОДАЖ: Захар Беркут. Розклад. Кнотеатри м. Кив, вул. Счових стрльцв, 93. (044) 486-74-74 Каса, замовлення квиткв. (044) 486-82-73 Каса, замовлення квиткв.
"Захар Беркут" один з багатьох укранських фльмв, як знмають цьогорч. На нього уряд видлив 30 млн грн. Подивться тзер стрчки. Схоже, кно буде дуже масштабним!", - розповв прем'р на власнй сторнц у Фейсбуц Пропонумо вам переглянути тзер фльму: новини Премр-мнстр подлився власними враженнями вд зйомок фльму Захар Беркут Погляд — незалежна нформацйна агенця Дивться перший ТИЗЕР сторичного екшену Захар Беркут! У широкий прокат фльм вийде 10 жовтня 2019 року!у СвободМояСутнсть ЗахарБеркут. Опублковано Захар Беркут Середа, 5 грудня 2018 р. Володимир Гройсман ДержКно Захар Беркут укранське кно. 0. Facebook Twitter Google + Pinterest. Схож новини
3. "Захар Беркут". Проект режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна за однойменною повстю вана Франка. Сюжет оповда про протистояння мешканцв Карпат на чол з Захаром Беркутом монгольськй навал у 1241 роц Акторський склад у проекту довол яскравий. Зокрема, у фльм можна побачити Вржн Ледуайен ("Пляж"), Едуарда Баера ("Астеркс Обелкс в Британ"), Сола Рубнека ("Уолл-стрт"), а ще - Джамалу, Василя Врастюка та Мирослава Слабошпцького. Знаково, що зйомки тривали 26 днв, завершилися у 2015-му, а презентувати фльм вдпочатку планували ще у 2016-му.
Сьогодн в нтернет був опублкуваний новий трейлер сторичного екшену Захар Беркут, прем'ра стрчки вдбудеться 10 жовтня Вийшов новий трейлер укранського екшену Захар Беркут. 18 вересня, 15:12Культура Читать на русском. фото: . Компаняопублкувала новий трейлер сторичного екшену Захар Беркут. Вдеоролик зявився на офцйнй Facebook-сторнц фльму, повдомля . Сюжет стрчки Захар Беркут знято за однойменною повстю вана Франка. В нй розповдаться про боротьбу невеличкого укранського села в Карпатах з монгольським вйськом на чол з ханом Бурундою. Премра фльму вдбудеться 10 жовтня цього року.
Кадр з фильму "Захар Беркут" (You TubeFILM.UA Group). У мереж з'явився офцйний тизер укранського фльму "Захар Беркут". Тизер фльму "Захар Беркут" (YouTubeFILM.UA Group). "Захар Беркут" - сторична драма вд режисера Ахтема Сетаблава за мотивами повст вана Франка. Прем'ра фльму в Укран вдбудеться 10 жовтня 2019. Сюжет розгортаться в 1241 роц. Нашестя Монгольсько орди на слов'янськ земл трива. Знищуючи все на свому шляху, вйська хана Бурунди пдходять до Карпатзупиняються бля пднжжя гр. Одного разу вноч мис
До знмально команди укранського сторичного екшена "Захар Беркут" приднався Голлвуд. Пряма трансляця. Прямий ефр 13:15Акценти з Наталкою Фцич. 14:10Павльйон Великий марафон - Олександр Близнюк Ольга Шилкна. 15:10Павльйон Великий марафон - Олександр БлизнюкОльга Шилкна.
Захар Беркут (Кно Мама) (12+). Захар Беркут. На радсть всм мамам. Спецальн тих сеанси КноМама. Що це?Фльм у 2D-формат.Приглушене свтло у залах.Зменшена гучнсть звуку з 27 Туру, божевльна курка. з . ящетут. з . 1917. з .
Готель "Захар Беркут" забезпечу деальний вдпочинок в Карпатах. Всього в готел, збудованому в 2005 роц, 24 номери рзних категорй, з яких: "економ" - 2, "стандарт" - 6, "пвлюкс" - 12 та "люкс" - 4. В усх номерах: меблевий гарнтур, килимове покриття, холодильник, телевзор, телефон, ванна кмната з пдгрвом пдлоги. Бльшсть номерв з балконом Може бути дворвневим та однорвневим. Площа номера40 м. Максимальне розмщення4-6 ос Ресторан "Захар Беркут" - це деальне мсце для проведення банкетв, фуршетв, святкування дня народження, корпоративних вечрок, длових зустрчей (пд час яких можна скористатись безкоштовним Wi-Fi нтернетом). Режим роботи: 8:00 - 23:00 (або до останнього клнта). ЦНИ.
Про фльм. "Захар Беркут" — сторичний екшн, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Под перенесуть глядача у 1241 р., коли монгольська орда доходить до Карпатських гр. Слоган картини — "У свобод моя сутнсть". Ще рк тому компаня Kinorob пдписала договр з Group про надання пакету послуг на спецальних умовах для виробництва, промоц та дистрибуц "Захара Беркута". Консультант проекту — Мжнародний фонд вана Франка, який очолю внук письменника Роланд Франко — Зараз у прокат чимало нових укранських фльмв. Про них сперечаються критикиглядач. Як з цих картин найцкавш для вас як для художника, кнопрофесонала?
Захар Беркут об'дну найкращих: найвдомший укранський гурт Океан Ельзи записав нову псню, яка стала офцйним саундтреком до сторичного екшена, який виходить на екрани вже в цей четвер, 10 жовтня. На псню Перевал було знято клп .2019 в 13:13. Океан Ельзи записали нову псню, яка стала офцйним саундтреком до фльму Захар Беркут. Захар Беркут об'дну найкращих: найвдомший укранський гурт Океан Ельзи записав нову псню, яка стала офцйним саундтреком до сторичного екшена, який виходить на екрани вже в цей четвер, 10 жовтня. На псню Перевал було знято клп. Комментарии 223.
Гурт Океан Ельзи презентував клп на саундтрек до укранського сторичного фльму "Захар Беркут". Псня вийшла пд назвою "Перевал" 13:20, сьогодн 99 Читать новость на русском. "Океан Ельзи" презентував клп на нову псню "Перевал"Instagramokeanelzyofficial. Гурт Океан Ельзи презентував клп на саундтрек до укранського сторичного фльму "Захар Беркут". Псня вийшла пд назвою "Перевал". Про це повдомили представники гурту на офцйнй сторнц в нстаграм. Псня "Перевал" стала саундтреком до фльми "Захар Беркут", прем'ра якого запланована на 10 жовтня 2019 року. Читайте також: Гурт "Океан Ельзи" презентував особливу псню "Човен
Захар Беркут. Вдпочинковий комплекс Грськолижний курорт shared a link А пднятись туди можна на канатнй дороз Захар Беркут захарберкут zaharberkut summerincarpathians високийверх канатнадорога See more. Захар Беркут. Вдпочинковий комплексГрськолижний курорт. 12 July at 13:46. Примн спогади про карпатське веслля в ТК "Захар Беркут". Захар Беркут. Вдпочинковий комплексГрськолижний курорт. 4 July at 08:33.
Середня освта Форум педагогчних дей Укранська лтература Проблема особистого та громадянського вибору в повст Захар Беркут. Вибр редакц. Адмнстрування школи. Англйська мова. Антикорупцйне виховання. Астрономя. Бологя.
Захар Беркут. сторична повсть про боротьбу народу Русi в XIII столiттi проти татаро-монгольських нападникiв. Автори: Франко ван. Художники: Литвиненко Валентин.(1 MB). Файл повнстю скачався, але не вдкриваться? Може Ви не встановили програму Win DjView? Скачайтетут. Про нш програми для читання читайте у вдповдному роздл сайту. 1950 рк, видавництво Державне видавництво художньо лтератури. Кльксть сторнок: 158. Фрагменти: Дата внесення : 26. Переглядв: 628 Популярнсть: .


21 вер. 20192012. Фото: SVIT KAVY, Фейсбук. У 2012 роц найкращою кав'ярнею Львова теж став Свт Кави, що на вул. Кульпарквськй, 59. 2011.
Вмщено ункальн видання, що вийшли друком за життя автора, а також Франко, Иван Якович. Захар Беркут Електронна копяИван Франко ; рис.Львв : Друк. Наук. т-ва м. Шевченка, 1926.62 с.(Укранський театр ; ч.Мирон та нш оповдання Електронна копя : для дит. б-кван Франко.
Как украинский кинопродюсер, хочу признаться в любви кино.долго не было запроса и потребности смотреть украинское кино.Недостижимые актеры, с лоском одетые, причесанные и без особых морщин в 60 лет.Кино в октябре: "Джокер", "Захар Беркут", новая комедия Вуди
8 лют. 2019559 грн. при загальнй вартост виробництва фльму 61 млн 598 тис. 559 грн. Фото: Фейсбук-сторнка фльму "Тльки Диво". Дти Фентез
13 сер. 201920192019Т-34 2019 дивитися онлайн l h h Т-34 фльм 2019 дивитися онлайнсвтло об одинадцятй ранку, задуха розпечено сонцем могили 5, 53касовими зборами на територ Украни. Де дивитися "Захар Беркут"?Смерть та життя Джона Ф. Донована скачати торрент в хорошй якост
Куарон, Коени та Лантмос: старту 75 Венецанський кнофестиваль. На остров Лдо у Венец в Гройсман побував на зйомках "Захара Беркута".
17 вер. 2019Хорош хлопц фiльм 2019 дивитися онлайн 1e Дивитися фильм Хорош хлопц Дивитися фильм Хорош хлопц Дивться онлайн фльм Я тоже хочу (2012) в хорошй HD 720 якост на .Двйник. Захар Беркут. БллТед.10 чер. 20192:04:00Селин Абрахамс. кассир Эмма Дейвис. Кэти. 1:33:44.
3 дн. тому2019Topic tags: фiльм Шахрайки 2019 дивитися онлайн hd Фльм на телефон п'ятниця 13 частина 4.Вийшов трейлер фльму "Захар Беркут": ось чому це найочкуванший екшен в Укран. 15:09.
Продаж вдкрито 2D з Захар Беркут (12+). Бойовик2D зPlaymobil: фльм (0+). Анмаця2D зСкажене веслля 2 (12+).
5 лис. 2016Захар Беркут (HD - 1971) (Екранзаця повст )Захар Беркут. Офцйний Тизер-трейлер (прем'ра фльму )1:32:47Захар Беркут буктрейлер32:45
12 сер. 2019Tagged: Страшн стор для розповд у темряв онлайн дивитися 6qмжнародних вдносинпроблем в усному професйному сплкуванн (74 %) через Фльм Захар Беркутекранзацю однойменно повст укранського
24 трав. 2018Хочеться хоча б на клька днв щось змнити, побачити нову мсцину,Фльм Пофарбоване пташеня про маленького врейського У ньому опишуть сторю дитини, яка залишаться без батькв25 новобудов Луцька Дивитись DOM.13:10 На екрани виходить екшн Захар Беркут.
Конкурс сценарв СВО КНО3 шука нов дебнале 2017 пд назвою Кивський нтернацонал'68 СЬОГОДН, що вдбудеться у Дом кна з 11 по 25 травня 2018 року.Кастини на головн рол у фльм Захар Беркут.
29 сер. 2019Дивитися фильм Маленька червона сукня ДивитисяТугара Вовка вд фльму Захар Беркут, що виходить на екрани 10 жовтня 2019 року.Фльм Острв динозаврв онлайн дивитися в хорошй якост HD безкоштовно.кримналу 2019 дивитися онлайн фiльм hddrog0jg73t
3 дн. тому Стриптизёрши фильм 2019 смотреть онлайн без регистрациионлайн. Чемпонат Украни. Гол! Сергй Полтило, 62 хв.Королеви кримналу фiльм 2019 дивитися онлайн без рестрацВийшов трейлер фльму "Захар Беркут": ось чому це найочкуванший екшен в Укран. 15:09. Русалка
14:24Представлено новий трейлер сторичного екшену Захар Беркут Украинские телеканалы на 7 лет опоздали с переходом на HD.
Poznan Харкв купити квитки онлайн на фльми Люди в чорному: нтернешнл, сторя грашок 4,Як укранськ Дивться новий тизер-трейлер сторичного екшну Захар Беркут! Тизер-трейлер Дивись за261 403 грн. рпнь Сьогодн 11:37.
Скачать электронную книгу Захар Беркут Ивана Франко : бесплатно в А вот такие нынешние чиновники, в книге они представлены
18 лип. 2019Вилучили з програми Марусю Г. Квтки-Основ'яненка, Гайдамаки Т. Шевченка Але потрбно прочитати Захар Беркут . Франка.


Теги:

Захар Беркут торрент
Захар Беркут кіно онлайн
дивитися фiльм Захар Беркут без реєстрації
Захар Беркут 2020
дивитися Захар Беркут
Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн без реєстрації
Захар Беркут фiльм 2012, щоб спостерігати онлайн
Захар Беркут фiльм и 2020 дивитися онлайн

Захар Беркут фильм 2020 смотреть онлайн hd
Захар Беркут фильм скачать торрент
Захар Беркут фильм онлайн 2020
Захар Беркут худ фильм
Захар Беркут 2020 смотреть онлайн
смотреть Захар Беркут
Захар Беркут фильм 2020 смотреть
смотреть фильм Захар Беркут без регистрацииS
Захар Беркут трейлер на русском
Захар Беркут 2020 смотреть онлайн в хорошем качестве
Захар Беркут онлайн фильм
Захар Беркут фильм
Захар Беркут онлайн


Також рекомендуємо до перегляду :
http://crossroadshob.ning.com/profiles/ ... dxxsdt3u9k
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/h9bjq9rl26
http://thehiphophub.ning.com/profiles/b ... p0bdoox0m1
http://recampus.ning.com/profiles/blogs ... aqt8y1w4nb
http://recampus.ning.com/profiles/blogs ... xfoe2adgys
http://crossroadshob.ning.com/profiles/ ... r7mr819m4p
http://recampus.ning.com/profiles/blogs ... 2if7abymsc
http://thehiphophub.ning.com/profiles/b ... xflk6aewke
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/zbrqzeb6uta01




























































































































.

vixani
Very Important Predator
Very Important Predator
Messages : 882925
Enregistré le : 20 Sep 2019, 16:42

Re: Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd h4

Messagepar vixani » 04 Avr 2022, 14:31

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting


Retourner vers « Législation: généralités »

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Bing [Bot], Google [Bot], vixani et 52 invités